Tandemupplevelser

TANDEM

KÖP PRESENTKORT BOKA TID

Hur bokar jag mitt Fallskärmshopp? 
  • Köp presentkort - Då får du en värdekod via e-post, som du sedan använder när du bokar tid. 
  • Vill du ha ditt hopp filmat/fotograferat? Detta väljer du vid tidsbokningen, och det betalas på plats vid hopptillfället. - för att läsa mer om film/fo, se längre ner på denna sidan. 
  • Boka tid - för att se vilka tider som finns lediga samt med hjälp av din värdekod boka en tid som passar dig. 

På Skånes fallskärmsklubb hoppar vi tandem från 4000 meter. Du kommer att få uppleva ett 45 sekunders fritt fall i 200 km/h innan din instruktör löser ut fallskärmen på 1500 meters höjd. Därefter kan du själv få pröva att styra under den 5-10 minuter långa färden ner till en mjuk landning framför dina avundsjuka vänners ögon. Tandemhoppning är den perfekta upplevelsen för dig som anser att du redan gjort allt eller som present på svensexan, möhippan eller födelsedagen.

Tandemhopp

Alla kan hoppa tandem. Ung som gammal, kvinna som man, kort som lång. Inte heller en funktionsnedsättning behöver innebära ett hinder. Du bör vara minst 140 cm lång för att passa i selen. Väger du mer än 100 kg eller har en funktionsnedsättning ber vi dig kontakta tandemansvarig på telefon 0707-765582 eller per E-post Tandem@skydiveskane.se 

Det enda som krävs är en 15 minuters genomgång av vad som kommer att ske och vad man som hoppare bör tänka på. Detta framförallt för att ni ska kunna få ut så mycket njutning av hoppet som möjligt. Sedan lastar vi in i flygplanet och äventyret börjar…

FÖREVIGA UPPLEVELSEN PÅ FILM & FOTO.

Uthopp med Dan
Att få uppleva det fria fallet är något alldeles speciellt och känslan går inte att förmedla med ord. Men att få hoppet förevigat på video och foto ger er möjligheten att uppleva och förmedla förnimmelsen med nära och kära. Ni får en redigerad film med förberedelserna på marken, färden i flygplanet och framförallt själva uthoppet och det fria fallet. Avslutningsvis får ni se er själva landa med det där leende som bara hoppare förstår. Till detta kommer ett 40-tal högupplösta fotografier för allt från att mejla vännerna till att göra gigantiska utskrifter och sätta på väggen. Filmen och fotografierna levereras via länkar där ni kan ladda hem materialet.