Tandem

KOM OCH UPPTÄCK VÄRLDEN FRÅN 4000 METER!

Hur bokar jag mitt Fallskärmshopp?  

  • Köp presentkort - Då får du en värdekod via e-post, som du sedan använder när du bokar tid. 
  • Vill du ha ditt hopp filmat/fotograferat? Detta väljer du vid tidsbokningen, och det betalas på plats vid hopptillfället till filmaren - för att läsa mer om film/foto, se längre ner på denna sidan.  
  • Boka tid - för att se vilka tider som finns lediga samt med hjälp av din värdekod boka en tid som passar dig. 

På Skånes fallskärmsklubb hoppar vi vanligtvis tandem från 4000 meter och du kommoker att få genomföra ett tandemhopp med ett 45 sekunders fritt fall i 200 km/h innan din instruktör löser ut fallskärmen på 1500 meters höjd. Därefter kan du själv få pröva att styra under den 5-10 minuter långa färden ner till en mjuk landning framför dina avundsjuka vänners ögon. Tandemhoppning är den perfekta idrottsupplevelsen för dig som anser att du redan gjort allt, eller som present på svensexan, möhippan eller födelsedagen. 

Är du över 12 år kan du hoppa tandem, någon övre åldersgräns finns inte!
Inte ens eventuella funktionsnedsättningar behöver innebär ett hinder, men du ska helst väga under 100 kg.
Frågor? Kontakta tandemansvarig Sebastian Berglund på telefon 0768-13 38 33 eller på tandem@skydiveskane.se 

Du behöver inte ha några förkunskaper när du kommer hit men kom i god tid så du hinner fylla i ditt friskintyg och presenteras för din instruktör och filmare (om du valt film/foto vilket vi starkt rekommenderar).
Innan ni lastar in i flygplanet kommer din instruktör ta ca 15 minuter på att gå igenom allt du behöver veta.
Allt som allt kan du räkna med att ditt äventyr tar ungefär 2 timmar.

Föreviga upplevelsen på film & foto 

Uthopp med Dan Alla intryck från ditt tandemhopp kan göra det svårt att minnas allt i efterhand. Därför rekommenderar vi att du väljer till film och foto när du bokar ditt hopp. 
Klicka i att du vill ha film/foto när du bokar din tid. Det kostar 1250 kr och betalas på plats. Vi förmedlar din filmbokning och betalning till filmare som samarbetar med klubben. Du kommer att få en redigerad film och ett fyrtiotal högupplösta fotografier. Dessa levereras inom en vecka via länkar till er mail där ni laddar hem materialet.

Vill du hoppa vidare på egen hand?  

Tandemhopp är en av flera utbildningsformer som bedrivs enligt Svenska Fallskärmsförbundets utbildningsplaner. Om du, efter att ha genomfört din tandemutbildning, vill fortsätta att hoppa fallskärm erbjuder vi flera kurstillfällen som leder till att du hoppar fallskärm på egen hand.

Vi kan även glädja dig med att du får 800 kronor i rabatt på en fallskärmskurs om du går den samma år som du hoppade tandem. 

Prislista

Tandemhopp: 2990:-
Film: 1250:-

Hur bokar jag mitt Fallskärmshopp?  

  • Köp presentkort - Då får du en värdekod via e-post, som du sedan använder när du bokar tid. 
  • Vill du ha ditt hopp filmat/fotograferat? Detta väljer du vid tidsbokningen, och det betalas på plats vid hopptillfället. - för att läsa mer om film/foto se längre ner på denna sidan.  
  • Boka tid - för att se vilka tider som finns lediga samt med hjälp av din värdekod boka en tid som passar dig. 

Köp presentkort

Boka tid