Inbjudan till DM södra distriktet 2013

Skånes Fallskärmsklubb inbjuder härmed till DM Södra 2013.

Då DM 2013 för södra distriktet inte kunde genomföras har vi valt att flytta det till 2014. Men tävlingen räknas alltså till 2013års resultat.
Syftet för DM är att årets vinnare i FS4, friflygning, lagprecision skall
koras. Det finns givetvis ypperliga chanser att utbyta kunskaper och erfarenheter men framförallt att ha superskoj! Detta är också en del i arbetet med att stärka samarbetet mellan hoppklubbarna i södra regionen.
Plats: Kristianstad Airport, Everöd Tid: 3 – 4 maj 2014.
Sista anmälningsdag är fredagen 25 april.
Grenar:
FS-4 Open och intermediate, FF2 Open och intermediate, precision och lagprecision.
Krav:
Godkänd licens (minst B för alla). Friflygarsäker utrustning gäller för grenen friflygning.
Utöver de vanliga DM-grenarna ovan kommer det även att finnas en FS2 (som är en fallsvenskan-gren). För denna klass räcker det med A-cert och det är fallsvenskans regler som gäller för denna grenen.
Avgifter:
Anmälningsavgiften är 100:- per person, därefter SFK:s ordinarie priser och rabatter.
Kostnad vid 4 omgångar (utan rabatt, inklusive anmälningsavgifter): FS-4: 4400:-
Friflygning: 2640:-
Precision: 700:-/hoppare
FS-2: 2055:- (endast 3 omgångar)
Avgift enligt ovan betalas i samband med incheckning. Ej förbrukade medel på hoppkontot återbetalas efter tävlingen. All ekonomi måste lösas före hoppstart. Protestavgift: 400:-.

Organisation:
Tävlingschef: Malin Svensson, 0768-719963 Chefsdomare: Percy Kristersson
Flygplan:
DH Beaver, SE-KKD.
Anmälan:
Anmäl er genom att e-posta till svensson.malin.t@gmail.com med rubriken ”DM Anmälan” och inkludera lagnamn, gren, lagkapten, e-post och mobiltelefon. Inkludera gärna lagmedlemmarnas namn och certnummer.
Boende:
Sängplatser finns, först till kvarn gäller. Det finns även möjlighet till tältplats och husvagnsparkering. Tillgång till kök, dusch, bastu och toalett finns. Dagtid kommer kiosken vara öppen där frukost, lunch samt fika finns att köpa.
Tider:
Incheckning: fredag 2/5, 19:00-20:00
Lottning: fredag 2/5, 20:00 (hopp och hoppordning)
Briefing: lördag 3/5, 07:45. Klockan 08:45 ges 15minuters call för första liften. Tävlingsstart: lördag 3/5, 09:00
Avslutning: söndag 4/5, 17:00
Varmt välkomna till Skånes Fallskärmsklubb!