aug

DM på Skånes Fallskärmsklubb 21-22 september

Inbjudan till DM södra distriktet 2013

Skånes Fallskärmsklubb inbjuder härmed till DM Södra 2013.

Syftet för DM är att årets vinnare i FS4, friflygning, lagprecision skall koras. Det finns givetvis ypperliga chanser att utbyta kunskaper och erfarenheter men framförallt att ha superskoj! Detta är också en del i arbetet med att stärka samarbetet mellan hoppklubbarna i södra regionen.

Plats: Kristianstad Airport, Everöd Tid: 21 september till 22 september 2013.

Sista anmälningsdag är måndagen 16 september.

Grenar:

FS-4 Open och intermediate, FF2 Open och intermediate, precision och lagprecision.

Krav:

Godkänd licens (minst B för alla). Friflygarsäker utrustning gäller för grenen friflygning. Utöver de vanliga DM-grenarna ovan kommer det även att finnas en FS2 (som är en fallsvenskan-gren). För denna klass räcker det med A-cert och det är fallsvenskans regler som gäller för denna grenen.

Avgifter:

Anmälningsavgiften är 100:- per person, därefter SFK:s ordinarie priser och rabatter.

Kostnad vid 4 omgångar (utan rabatt, inklusive anmälningsavgifter):

FS-4: 4400:-

Friflygning: 2640:-

Precision: 700:-/hoppare

FS-2: 2055:- (endast 3 omgångar)

Avgift enligt ovan betalas i samband med incheckning. Ej förbrukade medel på hoppkontot återbetalas efter tävlingen. All ekonomi måste lösas före hoppstart. Protestavgift: 400:-.

Organisation:

Tävlingschef: Malin Svensson, 0768-719963

Chefsdomare: Percy Kristersson

Flygplan:

DH Beaver, SE-KKD.

Anmälan:

Anmäl er genom att e-posta till svensson.malin.t@gmail.com med rubriken ”DM Anmälan” och inkludera lagnamn, gren, lagkapten, e-post och mobiltelefon. Inkludera gärna lagmedlemmarnas namn och certnummer.

Boende:

Sängplatser finns, först till kvarn gäller. Det finns även möjlighet till tältplats och husvagnsparkering. Tillgång till kök, dusch, bastu och toalett finns. Dagtid kommer kiosken vara öppen där frukost, lunch samt fika finns att köpa.

Tider:

Incheckning: fredag 20/9, 19:00-20:00.

Lottning: fredag 20/9, 20:00 (hopp och hoppordning)

Briefing: lördag 21/10, 07:45. Klockan 08:45 ges 15minuters call för första liften.

Tävlingsstart: lördag 21/9, 09:00.

Avslutning: söndag 22/10, 17:00

Varmt välkomna till Skånes Fallskärmsklubb!